Rodfrugtmos med ovnstegt tofu og grønsalat

Rodfrugtmos med ovnstegt tofu og salat

I stedet for ren kartoffelmos, foretrækker jeg at blande med årstidernes (og køleskabets…) rodfrugter. I dag blev det til persillerod, pastinak og selleri. Mosen blev krydret med salt, peber og lidt revet mukatnød og rørt op med lidt sojamælk. Kartoflerne udgjorde knap halvdelen af rodfrugterne.

Jeg har ikke helt fulgt månebarnets opskrift til min tofu. Min blev til således:

1 pakke røget tofu, skåret i tynde skiver.

1 spsk. tomatpure

1 spsk. soya

2 spsk. engelsk sauce

Læg tofuen på bagepapir og pensel med marinaden. Bag den v 210(varmluft) grader i 20 minutter.

Hertil en grøn salat. Velbekommen

20120917-203321.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: