Kål og kikærter a la tandoori

En anden efterårsspise er kål. Som jo findes i mange varianter… i dag stod den på hvidkål. Jeg elsker kombinationen af hvidkål og kikærter. Er du mere til bønner, kan kikærterne fint skiftes ud med bønner. Retten her er hurtig at lave og absolut kalorielet. Den er mindst ligeså god efter et døgn eller to i køleskabet, så bare lav rigeligt.

Opskrift Kål og kikærter a la tandoori

400 g hvidkål

200 g løg

150 g rød peber

400 g kogte kikærter

4 tsk tandoori masala (indisk rød karry blanding)

1 tsk salt

1 ds hakkede tomater

lidt olie

Snit hvidkål, løg og rød peber i tynde strimler (3-4 cm lange). Kål, løg og krydderier svitses i lidt olie ved middel varme til kål og løg begynder at blive bløde. Tilsæt peberfrugt og kikærter og svit i yderligere 5 minutter. Kom de hakkede tomater i og rør rundt. Lad retten simre under låg i 15 minutter. Smag retten til undervejs med tandoori og salt.

 

 

Server retten rygende varm med græskar chutney til. Velbekommen  🙂

Reklamer

3 responses

  1. Din kål og kikærter er super god, det vil blive en af mine allerbedste favoritter.
    Tusind tak jeg elsker dig for denne opskrift. Kærlig hilsen Ruth

    1. Tak 🙂 Jeg bliver altid glad, når andre kan bruge lidt af det jeg lægger.

      KH Line

    2. Tak 🙂 Jeg bliver altid glad, når andre kan bruge lidt af det jeg lægger ud.

      KH Line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: