Boghvedepankager

Jeg trængte til seriøs selvforkælelse her til aften. Derfor bagte jeg boghvedepandekager 🙂

Det tager ikke ret mange minutter at lave.

Opskrift Boghvedepandekager

3 dl boghvedemel

2 tsk bagepulver

1 tsk vanillesukker

1 knivspids salt

5 dl soyamælk(er den sødet er det en god ide at springe vanille sukkeret over)

2 spsk egg-replacer (se “Vigtigt i mit køkken“)

3 spsk vand

Fedtstof til stegning.

Egg-replacer piskes sammen med vand til en skummende masse. Bland de tørre ingredienser og tilsæt soyamælk under omrøring. Vend til sidst egg-replacer i dejen og bag pandekagerne v middelhøj varme. De skal være middel til små og lidt tykke idet.

Boghvede pandekager med hjemmelavet jordbær-rababer marmelade… Uhmm!

De er iøvrigt også glimrende som morgenmad, sammen med smoothie eller frisk frugt i tern.

Skal de bruges til f.eks aftensmad, undlades vanillesukkeren og der tilsættes en anelse mere salt.

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: