Ægge erstatning

Som ægge erstatning kan man dels købe egg-replacer (se “Vigtigt i mit køkken“). Det er dejlig nemt at bruge, men hvis man ikke lige bor i nærheden af en helsekost butik, som sælger dette(kan også bestilles via nettet) eller bare gerne vil selv, er hørfrøslim et glimrende alternativ.

Kog 1/2 l vand med ca 60 g hørfrø i 5 minutter. Si frøene fra og gem den slimede masse. Frøene kan du bruge i bagværk eller lign. Slimen bruges som ægge erstatning. Holder sig 5-6 dage i køleskabet. I nogle opskrifter kaldes det hørfrø-skum. Jeg synes dog det er lidt misvisende da det ikke er skum, men slim 🙂 Lidt tykkere end æggehvider.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: