Kanelsnegle

 

Disse kanelsnegle er helt fantastiske og passer perfekt til varm te eller varm kakao. Opskriften giver ca 30 kanelsnegle. Man kan jo halvere opskriften… men man kan også bare bage 30 stk og tage resten med på job næste dag, hvis der er en rest 😉

Opskrift kanelsnegle

25 g gær

5 dl soyamælk

50 g smeltet margerine

30 g hørfrøslim eller 2 spsk egg-replacer udrørt i 3 spsk vand

ca 800 g mel

2 tsk sukker

1 tsk kardemomme

1/2 tsk salt

Remonce:

200 g margerine (v stuetemperatur)

125 g sukker

50 g kanel

Margerine og soyamælk (som har stue temp) blandes og gæren opløses heri. Tilsæt hørfrøslim/egg-replacer og pisk godt igennem.

Tilsæt halvdelen af melet og krydderierne og start æltningen. Tilsæt mel lidt efter lidt, til dejen er blød og lige præcis ikke klistre. Lad dejen hæve i 45 min. Slå en ned og rul den ud på bordet til et rektangel, der er ca 60×35 cm.

Bland remoncen og fordel den på dejen. Rul herefter dejen sammen til en lang roulade. Skær 1 1/2 cm tykke skiver og læg dem på bagepladen, brug helst bagepapir, da det grisser lidt. Efterhæver i 30 min.

Bages ved 225 grader (varmluft) i 7-9 minutter. Pynt evt med glasur, når de er kølet lidt af.

Uhmmm…..

Velbekommen 🙂

 

Reklamer

One response

  1. Hurra hvor er det dejligt at jeg fandt din blog, jeg har et barnebarn der ikke kan tåle mælk og æg, dine opskrifter er meget inspirerende og oplysende.
    vi bager kanelsnegle med vand og mælkefri margarine de bliver altså også rigtigt gode
    mange hilsner
    mormor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: