Basilikum hummus

Hummus er sundt og lækkert som, dip, tilbehør og pålæg. Jeg har tidligere lagt en af mine favoritter ud på bloggen, tomat hummus. Denne variant er mild og utrolig blød i smagen. Pas på med hvidløg, hvis der kommer for meget hvidløg i, bliver den skarp og basilikummens fine eftersmag træder ikke rigtig frem. Farven på denne hummus er fin sart lysgrøn. Prøv den på linseknækbrød, en fryd for øje og gane.

Opskrift Basilikum hummus

500 g kogte kikærter

Frisk basilikum fra en hel plante (af dem vi typisk kan få i supermarkedet)

1-2 fed hvidløg (et hvis det er et meget stort et)

1/2 tsk knust spidskommen

1/2 tsk salt

lidt peber

lidt tørret chili

3-4 tsk citronsaft

2 tsk hørfrøolie

1 1/2 dl vand

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør til hummusen er ensartet og cremet i konsistensen. Smag til med salt….. så nemt er det!

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: