Peber-pesto

Markedet bugner af diverse pestoer og selvfølgelig kan vi bare købe færdig pesto. Men smagen i en frisklavet, ikke konserveret pesto er bare bedre. Mange færdig købte pestoer indeholder desuden ost… Denne pesto er meget inspireret af ajvar og minder måske i virkeligheden mere om ajvar end pesto. Brug den som dip, pålæg, dressing til f.eks. burgere og  sandwich eller vend din pasta i den.

Opskrift Peber-pesto

2 store røde peberfrugter

2 stor rød chili

1 stor tomat

1 løg

2 fed hvidløg

lidt ovenolie

2 tsk hørfrøolie

1/4 tsk salt

50 g kogte kikærter

Halver peberfrugterne og fjern stilken, læg dem på en bageplade med pagepapir, med skindsiden opad. Halver løget og læg det med yderskallen opad, Halver tomaten og fjern frøene, lægges med skindsiden opad. Læg også hvidløg og chili på bagepladen. Pensel med olivenolie og bag grøntsagerne i 30 ved 200 grader (varmluft).

Fjern skind fra tomater og peberfrugter og skaller fra løg og hvidløg. Indholdet af chilien presses ud gennem spidsen. Kasser skind og skaller. Blend alle alle ingredienserne til en cremet konsistens.

 

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: