Grillede grøntsags salat

Lav denne ret, som en grøn og sund lyn frokost, til forret  eller brug den som salat til en lækker bønnebøf. En lille hurtig ret, som smager skønt og har et lavt kalorieindhold. Og så er det jo endu en måde at bruge aubergine på… en af min favorit grøntsager 😉

De fleste af mine opskrifter svare til  ca 4-3 personer, alt efter hvor spisende man er, men lige denne er en ego ret, så her kommer forbruget til 1 portion.

Opskrift Grillet grøntsags salatIMG_2006

10 tynde skiver aubergine

1 stor tomat

1 rød peberfrugt

1/2 spsk olivenolie

1 spsk balsamico

3 skiver Tofutti “mozarella” (kan undlades, hvis du ikke har den) skaåret i mindre stykker

salt, peber, paprika

Skær peberfrugten i store stykker (ca 2×4 cm) og skær tomaten i 3 tykke skiver(hvis de bliver for tynde smatter de ud på grill panden, bland olie,IMG_2001 balsamico, salt, peber og paprika. Pensel grøntsagerne på begge side med blandingen. Grill først auberginerne på begge sider på en helt varm grill pande, de er færdige, når de er bløde. Grill de andre grøntsager, først to minutter på den ene side, vend dem og fordel “mozarellaen” på dem, mens de steger færdigt. Anret i lag, drys med lidt friskkværnet peber og frisk basilikum. Frokost på 12 minutter!

IMG_2005

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: