Seitan med ærter

En god hverdagsret må godt kunne laves lidt let og hurtigt…. Selvom jeg elsker at lave mad er tiden bare ikke altid til det. Denne ret er sund og lyn hurtig at lave. I dag fik vi stegte rodfrugter til, men ris og pasta kan fint bruges.

Opskrift Seitan med ærter

200 g seitan

300 g ærter

1 mellem stort løg

1 fed hvidløg

1,5 dl soyafløde

lidt fedtstof

karry, salt og peber

Hak løg, hvidløg og seitan. Svits det i lidt fedtstof i ca. 5 minutter, ved middel varme sammen med lidt karry. Når løgene er klare og lidt bløde, tilsættes soyafløde og ærter. Varm i gennem og smag til med salt, peber og karry. Smager skønt og er en rigtig god vinterret.

IMG_2016

Velbekommen 🙂

 

Reklamer

2 responses

  1. Har du så et færdigt stykke Seitan liggende på køl? Er det en “basis” seitan “steg”, som du så skærer af til forskellige formål, eller hvordan foregår det? Hvad er opskriften på tilberedningen af den færdige Seitan som du har liggende til brug? Jeg har Seitan/gluten mel klar fra Vegan Wonderland, har bare INGEN erfaring med Seitan….endnu 🙂

    GLæder mig til svar. PÅ forhånd tak 🙂

    1. Du kan sagtens lave et stykke seitan du skærer af. Tag f.eks. Udgangspunkt i den opskrift der er på boeuf bourginon.
      Ellers kan du købe seitan på glas, helsam sælger det over nettet. Det er lavet af Rømer og det er faktisk det der er brugt i denne ret. Dejlig nemt 🙂 Line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: