Fyldte peberfrugter

IMG_2024

Peberfrugter kan fyldes med alt muligt og er en rigtig hyggelig ret. I dag lavede jeg dem med et fyld af soy4you. Det er dejlig nem mad, når man skal have gæster, da de fint kan fyldes i forvejen og stilles på køl. Så skal du blot blot sætte dem i oven 45 min før de skal serveres.

 

 

 

 

 

 

Opskrift Fyldte peberfrugter

75 g løg

1 stort fed hvidløgIMG_2022

70 g champignon

1 tsk paprika

1/2 tsk oregano

1/2 tsk rosmarin

1/2 tsk timian

1/2 tsk chiliflager

1 tsk salt

1 ds hakkede tomater

1 dl vand

1 spsk tomatpure

70 g soy4you

4 store peberfrugter

4 store champignon

Lidt veggi ost

Oliven olie

IMG_2024

Løg, hvidløg og de 70 g champignon hakkes fint og svitses i lidt olie, sammen med krydderierne til løgene er klare. Tilsæt hakkede tomater, vand, soy4you, tomatpure og lad retten simre ved svag varme i 5 minutter. Smag til med salt, peber og paprika.

Skær toppen af peberfrugterne og fjern frøstolen. Fyld dem med sovsen og slut af med en hel stor champignon i hver. Stil dem i et fad, der penslet med lidt olie og bag dem 40 minutter ved 180 grader (varmluft). Når der er 3-5 minutter tilbage af bagetiden, lægges lidt veggie ost på toppen af hver.

Server med ris og grønt.

 

 

IMG_2028

 

Velbekommen 🙂

 

Reklamer

2 responses

  1. Hvilken ost har du brugt?

    1. Hej Sarah
      Undskyld jeg ikke har svaret… har overset dit spørgsmål.
      Jeg foretrækker tofutti cheddarlike smelte ost. Det smager af ost (så vidt jeg husker og den smelter super lækkert.
      Kh Line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: