Drømmekage

Nogle kager er bare udødelige klassikerer. Drømmekagen er en af dem. En blød, luftig og mild kage, med det lækreste guf oven på. De fleste kender den vist i forvejen…. Her er den i en vegansk version, som smager lige sådan som en drømmekage skal.

Opskrift Drømmekage

300 g sukker

250 g mel

3 tsk bagepulver

2 tsk vanillesukker

2 dl soyamælk (eller anden plantemælk)

75 g plantemargarine

4 spsk egg-replacer (se “Vigtigt i mit køkken“)

6 spsk vand

Fyld:

125 g plantemargerine

1/2 dl soyamælk

250 g farin

100 g kokosmel

Pisk egg-replacer og vand til hvidt skum, med en gaffel. Bland alle de tørre ingredienser i en røreskål. Smelt margarinen og hæld soyamælken ved og hæld det over de tørre ingredienser. Pisk dejen godt i gennem. Rør til sidst egg-replacer skummet i. Kom dejen i en smurt form og bag den ved 200 grader i 20 minutter.

Kom alle ingredienserne til fyldet i en gryde og kog dem godt igennem. Når kagen har bagt 20 minutter, hældes fyldet over og kagen bages færdigt i 5 minutter ved 225 grader.

IMG_2066

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: