Krydrede pebernødder

IMG_2011

Nisserne anbefaler selvfølgelig også indtagelse af pebernødder i december

Disse krydrede pebernødder er lavet af min veninde Mia og trillet af prinsesse Mathilde 🙂

Så bliver det vist ikke mere julehygget….

Opskrift Krydrede pebernødder

175 g sukker

1 spsk egg-replacer (se “vigtigt i mit køkken“)

1,5 spsk vand

250 g mel

1/8 tsk hjotetaksalt

1/2 tsk stdt kanel

1/2 tsk hvidt peber

1/2 tsk stdt ingefær

1/2 tsk stdt nellike

100 g plantemargarine (f.eks. nutana) direkte fra køl

Pisk egg-replacer, vand og sukker til en æggesnaps. Bland de tørre ingredienser grundigt. Plantemargarinen smuldres helt ind i melet. Saml dejen med æggesnapsen og stil den på køl i mindst 1 timer. Rul dejen til stænger, brug evt lidt på bordet. Skær små stykker på størrelse med hasselnødder og tril dem runde. Sæt de runde kugler på plade med bagepapir. Bag dem øverst i ovnen, 9-10 minutter ved 200 grader (hold øje med dem, de brænder hurtigt på. Når de første får lidt farve, skal de ud, 30 sekunder efter).

Dejen kan fint ligge på køl en uges tid eller fryses ned lidt længere endnu.

IMG_2097

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: