Chili brunch pølser

Julen og nytåret byder på flere gange brunch. En god chili pølse er super lækker på brunchbordet… hele året rundt! Jeg laver dem af seitan. Det tager ikke mange minutter at lave “dejen” og derefter passer de sig selv i dampgryden. De kan også bages i ovnen. Jeg synes bare de bliver lidt bedre dampet.

Opskrift Chili brunch pølser

Tørt:

3 dl gluten (se “Vigtigt i mit køkken“)

2 tsk chiliflager

1 tsk løgpulver

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk timian

1 tsk paprika

1 tsk salt

2 spsk gærflager (se “Vigtigt i mit køkken“)

Vådt:

2 spsk. tomatpure

1 spsk HP sauce

1 Spsk balsamico

1,5 dl vand

Bland de tørre ingredienser i en skål og de våde i en anden. Hæld de våde i de tørre og ælt godt sammen. Form brunch pølserne til den ønskede størrelse. De skal være nogenlunde samme størrelse, så de skal dampes lige længe. Små pølser dampes i 30-35 minutter.

Lige før servering kan de med fordel steges på en pande. De kan også bruges i gryderetter eller som pålæg. De holder sig på køl i ca 10 dage.

IMG_2117

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: