Pandekager med fyld

Pandekager med fyld kan laves på et utal af måder. Denne version er en skøn ret på en råkold januar dag, hvor maden også godt må være lidt hyggelig. Hvis der bliver en enkelt pandekage til overs, er den iøvrigt lige så god med marmelade eller sukker   😀

Opskrift Pandekager

3 dl boghvedemel

3 dl hvedemel

2 tsk bagepulver

1 tsk salt

1 l soyamælk (eller anden plantemælk)

fedtstof, jeg bruger solsikkeolie eller plantemargarine

Bland de tørre ingredienser i en skål. Pisk soyamælken i og pisk dejen grundigt igennem. Bage pandekagerne i lidt fedtstof på en varm pande (lidt over middel varme).

Server dem med det fyld du har mest lyst, eller det du lige har i huset… Jeg lavede fyld af soy4you og det passer rigtig godt til pandekagerne.

Opskrift Fyld af soy4you

150 g soy4you

4 dl kogende vand

125 g spidskål

100 g løg

250 g champignon

1/4 tsk rosmarin

1/2 tsk timian

1/4 tsk paprika

1/2 tsk salt

2 spsk tomatpure

2 spsk engelsk sauce

2 spsk HP sauce

2-2,5 dl soyamælk eller soyafløde

Peber

lidt olie

Kom soy4you i en skål og hæld det kogende vand over. Snit og hak grøntsagerne fint. Svits dem et par minutter ved god varme. Tilsæt resten af ingredienserne undtagen soyamælk/fløde. Svits igennem og skru ned for varmen. Tilsæt væsken lidt ad gangen, til du har den ønskede konsistens. Jeg foretrækker, det ikke er alt for flydende til pandekager. Smag til med salt og peber. Kom fyldet i pandekagerne og spis en frisk salat til. Hvis du bager pandekagerne på en lille pande, kan en lille pandekage med fyld også bruges som forret.

IMG_2203

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: