Kokossuppe med linser

Denne ret kombinerer flere ting jeg elsker. Suppe, grønkarry, asparges og edamame bønner. Jeg fortrækker den med grønne linser til, men ris eller brød kan lige så vel følge suppen. I dag blev den serveret som hovedret, men den er ligeså egnet som forret eller natmad. En dejlig nem og hurtigt lavet ret, som er delikat på alle måder.

Opskrift Kokos suppe med linser

200 g grønne linserIMG_2204

150 gr baby carotter (små gulerødder)

400 g edamame bønner

250 grønne asparges

3 stængler forårsløg

5 dl vand

2 ds kokosmælk

1,5 tsk herbamare (se “vigtigt i mit køkken“)

1,5 tsk grøn karrypasta

1/2 tsk stdt ingefær

1 tsk stdt citrongræs

Kog linserne til de er møre, uden at være kogt ud, følg anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og server dem til suppen.

Bælg edamame bønnerne. Bræk det nederste stykke (er oftest lidt træagtigt) af aspagesene og skær dem i 1,5-2 cm stykker. Snit forårsløg i tynde ringe. Kog vandet og tilsæt herbamare og grøn karrypasta. Når det er opløst tilsættes kokosmælk og krydderier og suppen bringes i kog. Tilsæt grøntsagerne og lad suppen småkoge i 5 minutter. Server den rygende varm til grønne linser.

IMG_2208

 

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: