Rågrillede rodfrugter

Hvis du nu lige skal teste om mayonaisen er god, kan du lave en lille lyn snack, rågrillede rodfrugter. Brug det du alligevel har i køleskabet, kartofler, pastinak, persillerod, rødbede… også en lækker måde at spise smårester på 😉 Jeg lå inde med et par kartofler og et par rødbeder.

Opskrift Rågrillede rodfrugter 

Kartofler

Rødbeder

Krydderi efter behag (her lavet med en græsk krydderi blanding)

Skræl rodfrugterne og skær dem i helt tynde skiver. Jeg brugte min foodprocessor, men et mandolinjern eller skive funktionen på et rivejern kan også bruges. Hvid du håndskærer dem med en kniv, bliver de en anelse tykkere. Sæt så temperaturen ned med 10-20 grader og hav dem lidt længere i ovnen.

Fordel skiverne på en bageplade med papir, drys krydderier på og bag dem i ovnen 8-9 minutter ved 250 grader (varmluft). Spis dem som snack, til en hjemmelavet burger eller som en nem frokost.

IMG_2214

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: