Karrykål med bønner

Her til aften stod den på lidt hurtig mad. Når det skal gå stærkt i køkkenet holder jeg meget af kålretter. Sundt, magert og dejlig nemt. Tilberedningstiden kan holdes på under 30 minutter. En god mandagsmiddag 😀

Når du koger bønner og kikærter, så lav gerne store portioner. De kan fint fryses ned i passende portioner, når de er kølet af.

Opskrift Karrykål med bønner

ca 200 g fint snittet hvidkål

100 g babycarotter

1 stor porre

400 g forkogte sortøje bønner, eller hvad du nu har

ca 1 spsk karry (afhængig af styrken af din karry og hvor stærk du ønsker retten)

salt, peber

1 spsk soya

1,5 dl soyamæk

0,5 dl gærflager

olie

Svits kål, porre og karry i olien ved middel varme, til kålen falder lidt sammen. Tilsæt peber, babycarotte og bønner. Rør gærflagerne ud i soyamælken og hæld blandingen over retten. Rør godt og bring i kog. Tilsæt soyaen og lad retten simre 10-15 minutter. Smag til med salt og karry. Server den rygende varm, til en god chutney f.eks. “græskarchutney“. Retten kan spises som den er eller med ris til.

IMG_2265

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: