Mild hummus med peberfrugt

Efterhånden er hummus begrebet blevet gradbøjet en hel del i mit køkken…. Men som regel er basis kikærtemos med tahin og det gælder også denne lækre ret. Et godt alternativ til madpakken, hvis du ikke vil lugte af hvidløg, eller bare trænger til variation. Også god til gæstemad, børnemadpakken eller på brunchbordet.

Opskrift Mild hummus med peberfrugt

230 g forkogte kikærter

2 store røde snackpeberfrugter

25 g rødløg

1 tsk tahin

1 spsk hørfrøolie (kan udelades, hvis du gerne vil spare på fedtet)

1/2 tsk paprika

1/4 tsk stdt spidskommen

1 tsk citronsaft

salt, peber

lidt vand

Kom alle ingredienserne i foodprocessoren, undtagen vand og start maskinen. Tilsæt lidt vand undervejs til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt og citronsaft.

IMG_2261

 

Velbekommen 🙂

 

 

Advertisements

4 responses

  1. […] grønne fladbrød fik jeg anrettet som en brunchburger med hummus, salat og stegte svampe og det var bare super lækkert, let og […]

  2. […] som canapeer eller pindemadder. Kom det på dem, som du har og godt kan lide. Her er de lavet med hummus og pyntet med rødpeber, avocado, agurk, rødløg og saltede ristede græskarkerne. Nemt, sundt og […]

  3. […] serveret med salat, hummus og brunch-linser til en dejlig “velkommen-hjem-fra-påskeferien-brunch” […]

  4. […] det mellemøstlige køkken. I dag har jeg lavet Baba ganoush (aubergine dip), bagte peberfrugter, hummus og en krydret kikærtesalat. Hver ret i sig selv er ikke specielt tidskrævende, men når jeg nu […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: