Ingefær og spinat suppe

Ingefær er et superlækkert krydderi, med en let krydret og frisk smag, som vi sagtens kunne bruge mere i de danske køkkener. Ikke kun i kage og slik, men også i den daglige madlavning. I den kommende tid, vil jeg sætte fokus på ingefæren og give eksempler på, hvordan vi kan bruge ingefæren på forskellig vis.

Opskrift Ingefær og spinat suppe 

45 g snittet ingefærIMG_2342

150 g hakket løg

2 fed hakket hvidløg

1 tsk knust chili (du kan også bruge frisk chili)

1 l bouillion (f.eks. 1 liter kogt vand og 1 spsk herbamare)

2 dl grønne linser

200 g spinat

165 g kokosmælk light

saften  fra 1 limefrugt

olie

salt og peber

Svits løg, hvidløg, ingefær og chili i olie ved middel varme til løgene bliver klare. Tilsæt bouillion og linser. Bring suppen i kog, læg låg på og lad den koge i ca 30 minutter, til linserne er helt møre. Tilsæt spinat og kokosmælk og lad suppen småkoge under låg i yderligere 5 minutter. Blend suppen med en stavblender. Tilsæt limesaft og smag til med salt og peber. Drys med ristede græskarkerne ved servering. En superlækker, mager vitaminbombe.

IMG_2345

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: