Rødbede og ingefær x 2

Rødbedens sødme og ingefærens friske smag passer utrolig godt sammen. Hertil aften lavede jeg to små retter med fokus på rødebede og ingefær. Den ene var en lun ret, stegt rødbede og ingefær. Den anden var en råkost med rødbede og ingefær. Hertil fik vi linsedeller og perlebyg 🙂 Begge retter er nemme og hurtige at tilberede.

Opskrift Stegt rødbede og ingefærIMG_2359

300 g rødbeder i tern

50 g fint hakket løg (brug evt minihakker)

40 g små ingefær tern

olie

salt og peber

De snittede grøntsager steges i olie ved middel varme i 10-15 minutter. Vend dem hyppigt undervejs. Smag til med salt og peber.

IMG_2366

Opskrift Råkost med rødbede og ingefærIMG_2363

300 g skrællede rødbeder

60 g ingefær

2 stængler bladselleri

1 æble

1 spsk balsamico

1 dl solsikkekerne

Riv rødbeder og æble groft. Riv ingefære helt fint. Snit bladsellerien i fine tern. Bland alle ingredienserne i en skål.

IMG_2369

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: