Mayonaise af cashew nødder

Af alle de mayonaise variationer jeg har lavet, er denne ubetinget den bedste og nemmeste… Den tager ca 10 minutter alt tilberede og så er den klar til brug. Tilsæt presset hvidløg, hvis du ønsker aioli, eller du kan krydre den efter smag og behag. Den er også god som dressing eller til smørepålæg.

En hurtig og lækker salat til rugbrøddet kan du lave af et glas af de tynde hvide asparges  (snittes i 0,5-1 cm stykker), tilsvarende mængde fint hakket champignon fra glas, en knivspids røget paprika, og 0,5 tsk paprika. Vend ingredienserne i et par spiseskefulde mayonaise. Anret på rugbrød og pynt med tomat skiver og karse 🙂

Opskrift Mayonaise af cashew nødder

260 g cashew nødder

2,5 dl vand

1 tsk salt

1 spsk oliven olie

1 tsk hvidvinseddike

peber

Blend alle ingredienserne sammen, grundigt, til du har en jævn mayonaise. Ønskes en lidt tyndere konsistens kan du tilsætte en anelse mere vand, men vær forsigtig, så den ikke pludselig bliver for tynd. Smag til med salt, peber og evt et par dråber hvidvinseddike.

IMG_2370

 

Velbekommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: