Milliongryde

I min barndom hed det ikke pasta med kødsovs, men spaghetti og millionbøf. Her har jeg lavet den i en vegansk version, som bare er rigtig lækker. Jeg har brugt soy4you som jeg synes er et super lækkert og nemt protein tilskud, som lige giver en grøntsagsret et løft. Og så er det nemt at servere hvis du skal have gæster, som ikke er så meget for bønner, linser og tofu, men stadig gerne vil servere vegansk mad. Vær opmærksom på, at soy4you ikke smager af noget særligt, så der skal krydres godt.

Opskrift Milliongryde

150 g mørk soy4you (en pakke)

2 store porre

500 g champignoner

3 fed hvidløg

olie

1 tsk paprika

1 tsk rosmarin

1 tsk timian

1 spsk HP sauce

1 spsk engelsk sauce

1 liter grønt buoillion

1 dl soyafløde

salt og peber

Rens grøntsagerne og snit dem fint. Champignonerne skærer jeg i en æggedeler, så får du tynde ensartede skiver. Hvidløgene hakkes helt fint. Alle grøntsagerne svitses i olie ved middel varme, til de falder lidt sammen. Tilsæt krydderier, bouillion og soy4you. Lad retten simre i 15 minutter. Tilsæt soyafløde og smag til med salt og peber. Server til spaghetti. Skift pastaen ud, med glutenfri pasta, for en glutenfri version.

IMG_2449

Velbekommen 🙂

4 responses

 1. Mmmm, ser lækkert ud. Men hvor meget soy4you har du brugt til din opskrift? Og kan det købes i fx helsekosten eller skal man bestille over nettet?

  1. Samme svar til dig…. 😀
   Der skal 150 g i. Det er en hel pakke. Soy4you købes via deres hjemmeside: http://www.soy4you.dk og leveres fragtfrit. De leverer hurtigt og det er ganske problemfrit
   Vh Line

 2. Hej, vor meget Soy4you skal der i. Den er ikke kommet med i ingredienslisten 😉 MVH Teresa

  1. Hovsa…. den retter jeg lige 🙂
   der skal 150 g i. Det er en hel pakke. Soy4you købes via deres hjemmeside: http://www.soy4you.dk og leveres fragtfrit. De leverer hurtigt og det er ganske problemfrit 🙂
   Vh Line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: