Hønsefri-salat

Mange nye veganere og vegetarer savner ofte ideer til pålæg. Her er en supernem og lækker pålægssalat, som også de kødspisende vil nyde 😀

Opskrift Hønsefri-salat

4-5 spsk cashewmayonaise

1 glas fine hvide aparges (110g drænet)

1 glas champignoner (170 g drænet)

1 kvivspids røget paprika

2 kvivspids paprika

salt

Hak champignonerne godt. Skær aspargesen i 0,5-1 cm stykker. Drys med almindelig og røget paprika og vend cashewmayonnaise i. Smag til med salt. Server på groft brød, med frisk tomat og gerne er drys karse.

image

Velkommen 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: