Ramsløgpesto

Nå nu jeg har så mange friske ramsløg kunne jeg ikke dy mig for at lave en lækker pesto. Brug den som spread med tomater, agurk eller kartofler på lækkert rugbrød, som en del af tapasbordet, til nybagt brunchbrød eller som jeg gjorde her til aften, til flûte som suppe tilbehør. Har du ikke ramsøg kan pestoen fint laves med purløg og et lille fed hvidløg i stedet.

Opskrift Ramsløgpesto

1,5 dl solsikkekerner

75 g ramsløg

1,5 spsk olivenolie

0,5 tsk salt

0,25 tsk chiliflager (kan udelades, hvis du vil have den lidt mildere)

1 tsk citronsaft

1 spsk gærflager

Solsikkekernerne udblødes i kold vand, mindst 8 timer før. Alle ingredienserne kommes i en foodprocessor til pestoen har en cremet konsistens. Skrab kanterne et par gange undervejs. Voila…. pesto.

IMG_2495

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: