Facon stykker

Små stykker af sprødt facon, lige til at drysse over pastaretten, på pizzaen, til brændende kærlighed, i en sandwich, eller en vegansk omelet. Lyder det ikke godt? Især hvis det kun tager 10 minutter at lave. Det du ikke bruger med det samme, kan du komme i en lufttæt beholder og stille på køl. Så kan du gå og spise af det, de næste mange dage. Husk det skal være helt kølet af til stuetemperatur, før du kommer det i en beholder. Ellers risikerer du at der drypper kondensvand ned og gør din facon blød. Så her er opskriften på den nemmeste facon smuldr (elsker det ord og ja det staves smuldr)  😉

Opskrift facon stykker/smuldr

2 dl soy4you (den mørke variant giver pænest resultat, men smagen er ens for den lyse og mørke)IMG_2532

1/4 tsk røget paprika

2 spspk gærflager

2 tsk tomatpure

2 spsk engelsk sauce

2 spsk soya sauce

1 dl vand

Plantemargarine til stegning

Bland de tørre ingredienser i en skål. Bland de våde ingredienser i en anden skål og kom det våde i det tørre. Rør godt rundt og lad blandingen stå i 5-10 minutter og trække. Herefter steger du det i plantemargarine ved god varme i 5 minutter, mens du hele tiden passer på det ikke branker. Det skal blive sprødt ikke brændt! Når det er sprødt er det klar til brug.

Sandwich med tofutti cream cheese, salat og facon stykker!

Sandwich med tofutti cream cheese, salat og facon stykker!

Velbekommen 🙂

Reklamer

2 responses

  1. Hvor har du købt Tofutti Creme Cheese?
    Vh

    1. Hej
      Det køber jeg i Naturkost i Odense C.
      🙂 Line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: