Tofu med grøn karry og spinat

Hektisk mandag uden de store planer for middagen? Her er tofu godt at have på lager. Tofu kan tilberedes på mange måder, ofte kan man med fordel lægge tofuen i marinade 1-2 timer før tilberedningen. Når der ikke er tid til den slags, kan jeg godt lide at krydre lidt stærkt. Denne ret laver jeg af og til, når det skal gå hurtigt. Masser af god smag og rigt på grønt og protein.

Tofu med grøn karry og spinat20130923-201806.jpg

250-300 g fast tofu

450 g frossen spinat

165 ml kokosmælk (en lille dåse)

1 tsk grøn karry pasta (den jeg bruger er ret stærk, bruger du grøn karry fra supermarkeder skal der måske lidt mere i.

salt

lidt olie

Skær tofuen i små tern (ca 1x1x1 cm). Steg dem i lidt olie med den grønne karry i 3-4 minutter. Tilsæt spinaten, skru en smule ned for varmen og læg låg på. Rør af og til indtil spinaten er optøet. Tilsæt kokosmælken og bring retten i kog. Smag til med salt og grøn karry. Server med ris eller pasta og en god chutney (prøv for eksempel en græskar chutney).

20130923-201845.jpg

 

Velbekommen 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: