Grøn kålsalat

20131006-154351.jpg

Lige nu er sæsonen for kål, også de mere specielle arter, i fuld gang. Hold dig ikke tilbage, men kast dig roligt ud i kålens energigivende og farvestråelende glæder. Her er en utrolig simpel måde at bruge de smukke grønne lidt grove kålsorter på. Nemlig som salat. Sundere bliver det vist ikke 🙂

Opskrift Grøn kålsalat

3 blade palmekål (eller grønkål)

1 stængel forårsløg

1 mellemstor gulerod

1 spsk hakket frisk basilikum

Vask og afdryp kålen. Flå bladene fra stilkene og kom dem i en foodprocessor med forårsløg. Hak det godt igennem. Det kan også gøre med en kniv, men er jo en del nemmere med en foodprocessor. Lav brede strimler af gulerod, 2-3 cm lange med en skæller. Vend alle ingredienserne sammen i en skål og værsgo…. sundt, groft og rigtig lækket.

Brug salaten som tilbehør til f.eks. linsedeller eller som topping til en avocadomad og hummus. en let men mættende frokost.

20131006-154416.jpg

Velbekommen 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: