Vafler

20131018-170709.jpgEgentlig behøver de vel ikke nærmere introduktion…. Vafler er bare fantastiske, især på en smuk, kølig efterårsdag. Her kommer min helt enkle veganske version. Den har kun en fejl denne opskrift og det er, at der ikke bliver nok… 😉

 

Opskrift Vafler (ca 14 stk)

300 g fuldkornshvedemel

2 tsk bagepulver

2 tsk vanillesukker

75 g sukker

1 knivspids salt

75 g plantemargarine

6 dl soyamælk (eller anden plantemælk)

2 spsk egg-replacer (se vigtigt i mit køkken)

3 spsk vand

lidt solsikke olie

Pisk egg-replacer og vand sammen med en gaffel i en lille skål. Bland de tørre ingredienser. Smelt plantemargarinen. Pisk halvdelen af soyamælken i det tørre og tilsæt herefter plantemagarinen. Pisk godt og tilsæt resten af soyamælken og pisk grundigt igen. Pisk til sidst egg-replacer i. Pensel det varme vaffeljern med solsikke olie og bag vaflerne til de er gyldne. De bliver dejlig sprøde og lækre. Husk vafler er ubetinget bedst straks de er bagt. Nyd dem med marmelade eller sirup til en varm kop te, eller sæt dem på brunchbordet i stedet for pandekager.

20131018-170647.jpgVelbekommen 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: