frittata med grønkål

Oven på rigelig mad og guf henover jul og nytår har hverdagen og lysten til let og lækker mad indfundet sig igen 😉

I dag blev det til en frittata med grønkål og champignonger. I stedet for æg, brugte jeg fast silke tofu. Den faste silke tofu er lækker nem at arbejder med og giver en dejlig cremet konsistens. I frittataen er fyldet det helt dominerende. Du kan komme lige det fyld i, som du allerbedst kan lide, eller hvad der nu er i køleskabet 🙂

Opskrift Frittata med grønkål

100 g grønkålimage

120 g champignon

2 fed hvidløg

0,25 tsk stdt. spidskommen

0,25 tsk stærk karry

salt og peber

350 g fast silke tofu

3 spsk majsstivelse

0,25 tsk løgpulver

0,25 tsk salt

salt og peber

Snit hvidløg, kål og champignoner fint. Svits hvidløg og champignoner i en wok ved høj varme i nogle minutter. Tilsæt kål og krydderier og svits til kålen er faldet sammen. Smag til med salt og peber. Halvdelen af tofuen skæres i små tern, ca 1×1 cm. Resten af tofuen piskes sammen med majsstivelse, løgpulver og salt. Smag til med salt og peber. Bland grøntblandingen med tofuternene. Vend den piskede tofu i. Km Blandingen i en lille tærteform og bag den i 20 minutter ved 200 grader.

Server med salat og godt brød. En meget let ret, på alle planer.

image

Godt nytår og velbekommen 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: