Ovnbagte rodfrugter med blomkålsmos

20140116-205947.jpg20140116-205649.jpg

Ovnbagte rodfrugter kan spises som de er eller som tilbehør til nærmest alt. Nogle gange skal de bare have lov til at være hoved ingrediensen 🙂  Og så er lidt dip et must. Blomkålsmos er en sund og kalorielet dip, med masser af smag og passer perfekt til rodfrugterne. Dryp rodfrugterne med lidt ristet sesam olie, inden du sætter dem i ovnen. Det giver en varm dyb smag.

Opskrift Blomkålsmos 

1 blomkålshoved

1 fed hvidløg

1 spsk gærflager

2 spsk soyafløde

0,5 tsk paprika

1 håndfuld frisk perille

salt og peber

Rens blomkålen og flæk den i mindre stykker. Kog den helt mør i så lidt vand som muligt sammen med hvidløget. Når blomkålen er helt mør hældes vandet fra, i en skål og gemmes.  Soyafløde og gærflager røres sammen og hældes over blomkålen. Tilsæt persille, paprika og lidt salt. Blend med en stavblender til en jævn masse. Tilsæt lidt af kogevandet, til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.

20140116-205708.jpg

Velbekommen 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: