Paneret seitan

Jeg har jo en dejlig masse seitan liggende og har flere gange i dag overvejet hvad menuen skulle stå på her til aften, noget der var nemt og lidt hurtigt… og pludselig så vidste jeg det! Paneret, stegt seitan 😛

Der findes mange måder at panere på og den ene er ikke mere rigtig end den anden. Men her får du mit bud.

Paneret seitan

8 stk seitan a la kylling

soyasauce

3 spsk mel

3 spsk rasp

1 spsk gærflager

1 tsk sennepspulver

Olie eller margerine til stegning

Bland mel, rasp, gærflager og sennepspulver. Vend seitan stykkerne i soyasaucen og derefter i melblandingen. Steg dem ved lidt over middel varme ca 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

Jeg dampede blomkål til og stuvede lidt svampe i soyafløde (pasta ville have passet fint hertil). Vupti: aftensmad på 20 minutter – og det smagte fortrinligt !

IMG_3884

Velbekommen 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: