Parykblækhatte

IMG_4061

Svampesæsonen er i fuld gang og det er et godt svampe år 🙂

IMG_4065

En af de virkelig lækre spisesvampe er parykblækhatten. Jeg fik denne høst, da jeg overnattede hos en veninde. Parykblækhatte blækker hurtigt efter plukning, men selvom jeg ikke var i mit eget køkken, skulle de spises…. Det blev så en lidt mere enkel udgave, end hvis jeg havde været hjemme. Så ville jeg have svitset dem med lidt løg og lavet dem til en “omelet” som her.

Det blev til en meget enkel stuvning, med fint snittede løg og svampe, efter et par minutters svitsning (til løgene blev klare) tilsatte jeg soyafløde, salt og lidt peber og lod det koge godt ind. Til sidst en håndfuld snittet purløg og så på et stykke lækkert brød. Ren himmel!

IMG_4067

 

Velbekommen 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: