Grønne fladbrød

Dagens opskrift er ikke min, men kreeret af veganissens første gæstekok, Julie Renata Caspersen 🙂

Disse grønne fladbrød fik jeg, serveret som en brunchburger med hummus, salat og stegte svampe og det var bare super lækkert, let og mættende.

Opskrift grønne fladbrød:

400 g broccoli

4 alm gulerødder


2 spsk loppefrøskaller

1 tsk salt

4 spsk eggreplacer

6 spsk vand

Rens broccoli og gulerødder. Fin hak grøntsagerne i en foodprocessor. Pisk vand og eggreplacer sammen. Bland alle ingredienserne samme. Form flade brød og bag dem på bagepapir. Pas på de ikke bliver for tynde i kanten, da de flyder en smule ud når de bliver bagt. Bages i 20-25 minutter ved 160 grader.

IMG_4178

Tak for mad 😀

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: