Vegapostej

Så er det igen tid til at tænke kreativt til ugens madpakker. Her er mit bud på en vegansk postej, som er nem at lave, smager supergodt, ikke “splatter” ud i madpakken, er børnevenlig og så er den dejlig kalorielet 🙂

Jeg har valgt at tagge den som fastfood, fordi det kun tager 10 minutter at få den i ovnen og så er der nemt pålæg til hele ugen. Hvis du ikke kan spise al postejen i løbet af ugen, kan den fryses til senere.

Opskrift Vegapostej

480 g røde kidneybeans (2 ds.)IMG_4313

1 stort fed hvidløg

60 g skalotteløg (eller rødløg)

250 g mark champignoner

50 g soltørrede tomater

1 dl havregryn

1/4 tsk timian

1/4 tsk rosmarin

1/2 tsk røget paprika

2 spsk engelsk sauce (kan evt erstattes m sojasauce)

2 spsks HP sauce (kan evt erstattes m tomatpure)

1 dl mel

1,5-2 dl havregryn

Svits løg, hvidløg og svampe ved god varme i 4-5 minutter. Kom alle ingredienserne i foodprocessoren, undtagen mel og det sidste havregryn.

Rør massen sammen med melet og tilsæt til sidst havre gryn til det har en rimelig fast konsistens. Kom vegapostejen i smurte forme (jeg foretrækker tre mindre forme) og bag den i ca. 35 minutter ved 150 grader varmluft.

Anret den som smørrebrød eller brug vegapostejen i en sandwich.

IMG_4314

Velbekommen 😀

 

 

Reklamer

2 responses

  1. Mums! Jeg lavede den i sidste uge. Super lækkert alternativ til leverpostej (som jeg ikke kan lide). Tomaterne gør, at den ikke virker “tung”, og havregrynene giver struktur.

    Tak for opskriften 🙂

    1. Dejligt at høre 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: