Græskarpandekager

Alle gode gange tre … her kommer lige én til med græskar. I skal jo ikke snydes for det lækreste. Efter at have lavet græskarpuré i morges, blev jeg nødt til at teste om den nu også var lækker, når den blev brugt….Det er den 😀

Valget faldt på pandekager, små tykke american-style græskarpandekager. Fantastisk lækkert og passende til en efterårsdag og en søndag.

Opskrift Græskarpandekager

4 dl fuldkorns hvedemel

3 tsk bagepulver

1/2 tsk stdt ingefær

1/2 tsk kanel

1/2 tsk kardemomme

2 spsk sukker

3 dl græskarpuré

3 spsk naturli’ smørbar, eller anden smør substitut

3 dl sojamælk

naturli’ smørbar til bagningen

Bland de tørre ingredienser. Tilsæt de våde og pisk dejen godt igennem. Lad den stå i 10 minutter (eller mere). Piske dejen igennem inden bagning. Dejen skal være tyk.

Pandekagerne bages i det valgte fedtstof et par minutter, på hver side, ved lidt over middelvarme.

Server dem varme, med ahornsirup. Amerikanerne ville have lagt en klat koldt smør på,  det synes jeg bliver for fedt, men hvis du er til det; go for it!

fullsizeoutput_e42

Druer og chilli er fra årets sidste høst i dag.

Velbekommen 😀

 

Reklamer

One response

  1. […] er nu klar til brug i suppe, tærter, brød, kager, pandekager mv. Det du ikke vil bruge med det samme, portions anrettes i frostposer og fryses ned til senere […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: