Spidskål med oumph

Føtex har gennem et stykke tid solgt et produkt, som hedder oumph. Navnet er temmelig grimt (synes jeg), men det er, et dejligt produkt til en vegansk hverdag. Oumph er et proteinrigt produkt, som kan erstatte kød i de fleste retter. Jeg synes det smager dejligt, men det er et temmelig bearbejdet produkt, så det behøver ikke blive spist hver dag. Når det er sagt, er oumph meget nemt at have med at gøre. Her er et eksempel på en spidskåls ret med oumph. Det er jo lige nu de lækre sommerkål er mest sprøde… En nem og hurtig ret til når hverdagen igen melder sin ankomst og så er den jo meget nem at variere 😉

Opskrift Spidskål med oumph

1/3 af et frisk spidskåls hovedIMG_7703

2 gulerødder

1 løg

1 grøn peberfrugt

1,5 tsk stdt spidskommen

1 tsk paprika

1/2 tsk rosmarin

salt

1 dl sojafløde (eller anden plante fløde)

1 dl vand

Fedtsstof

1 pose frossen oumph    (jeg brugte kebab versionen. Hvis du bruger en af de oumph’er som ikke er forkrydret, skal der nok skrues op for krydderierne)

Snit grøntsagerne i fine strimler. Svits dem i lidt fedtstof sammen med krydderierne ved god varme i 2 minutter. Tilsæt oumphen og skru lidt ned. Svits videre til oumphen er gennemvarm. Tilsæt fløde og vand og giv et hurtigt opkog. Vupti… mad på max 20 minutter.

Server rygende varm til ris.

fullsizeoutput_d30

Velbekommen 😀

 

 

 

Skriv en kommentar